Caterina Ferrari

Caterina Ferrari

Regie Dokumentarfilm, 2. Regieassistenz
PDF
Kurzbeschreibung

I work as assistant director for fiction films and documentaries, and as a freelance filmmaker and editor.

Director of documentaries and short films, I also worked as a casting director.

Alles anzeigen  arrow down icon

Filmografie

Regie Dokumentarfilm
Jahr Titel Regisseur/in Produktionsfirma Sparte
2019 Der Raum der Stricke Caterina Ferrari Zelig school for documentary Dokumentarfilm
2018 The village Caterina Ferrari Zelig school for documentary Dokumentarfilm
Regie Kurzfilm
Jahr Titel Regisseur/in Produktionsfirma Sparte
2017 The trade Caterina Ferrari Zelig school for documentary Kurzfilm
2017 The Cage Caterina Ferrari Caterina Ferrari Kurzfilm
2. Regieassistenz
Jahr Titel Regisseur/in Produktionsfirma Sparte
2020 Inappropriate Lisa Maria Kerschbaumer JC BITS PRODUCTIONS Kurzfilm
2020 Non mi uccidere Andrea De Sica Vivo film S.r.l. (Roma) Spielfilm Kino
2020 Atlantide Yuri Ancarani Dugong Films Spielfilm Kino
Praktikant/-in (Regie)
Jahr Titel Regisseur/in Produktionsfirma Sparte
2019 Cetto La Qualunque Giulio Manfredonia Wildside Spielfilm Kino

Ausbildung

Zeitraum Institution/Ort
2016 - 2019 ZeLIG - Scuola di documentario
2012 - 2014 Fondazione Milano Scuola di Cinema e Televisione
2008 - 2012 Università IUAV di Venezia